أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، اذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بالاطلاع على القوانين بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة المواضيع التي ترغب.

سؤال للاعضاء المصريين

حفظ البيانات؟
الرئيسية
التسجيل
الدخول
فقدت كلمة المرور
القوانين
البحث فى المنتدى



الرئيسيةالتسجيلدخول

شاطر | .
 

 سؤال للاعضاء المصريين

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
انتقل الى الصفحة : 1, 2  الصفحة التالية
كاتب الموضوعرسالة
TAKICHI

مـــلازم
مـــلازم



الـبلد :
العمر : 40
المهنة : مدير تجاري في شركة خاصة
المزاج : حمل وديع
التسجيل : 20/08/2007
عدد المساهمات : 679
معدل النشاط : 51
التقييم : 2
الدبـــابة :
الطـــائرة :
المروحية :




مُساهمةموضوع: سؤال للاعضاء المصريين   الخميس 7 أغسطس 2008 - 13:27


السلام عليكم
اخواني الاعضاء من جمهورية مصر الشقيقة عندي تساؤل حول كيفية تحضير الملوخية عندكم
فانا سمعت عنها كثيرا 19
فهل تفظلتم بدكر كيفية تحضيرها
طبعا هدا السؤال الى المختصين في فن الطبخ :sm2:
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Fawzy

خبير استراتيجي
خبير استراتيجي



الـبلد :
العمر : 37
المهنة : الادارة
المزاج : Rothmans
التسجيل : 19/08/2007
عدد المساهمات : 1959
معدل النشاط : 518
التقييم : 48
الدبـــابة :
الطـــائرة :
المروحية :




مُساهمةموضوع: رد: سؤال للاعضاء المصريين   الخميس 7 أغسطس 2008 - 13:33

@TAKICHI كتب:

السلام عليكم
اخواني الاعضاء من جمهورية مصر الشقيقة عندي تساؤل حول كيفية تحضير الملوخية عندكم
فانا سمعت عنها كثيرا 19
فهل تفظلتم بدكر كيفية تحضيرها
طبعا هدا السؤال الى المختصين في فن الطبخ :sm2:
ههههههههههههههههههههههههههه ....................

هيا سمعه الملوخية وصلت الجزائر .......................
حسأل وارد عليك يا عم تاكيش .....................
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
TAKICHI

مـــلازم
مـــلازم



الـبلد :
العمر : 40
المهنة : مدير تجاري في شركة خاصة
المزاج : حمل وديع
التسجيل : 20/08/2007
عدد المساهمات : 679
معدل النشاط : 51
التقييم : 2
الدبـــابة :
الطـــائرة :
المروحية :




مُساهمةموضوع: رد: سؤال للاعضاء المصريين   الخميس 7 أغسطس 2008 - 13:37


شكرا لك اخي فوزي على سرعة ردك
فانا سمعت عنها كثيرا من خلال الافلام و المسلسلات المصرية
تحياتي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
حماده

عمـــيد
عمـــيد



الـبلد :
العمر : 48
المهنة : مراقب قديم
التسجيل : 25/08/2007
عدد المساهمات : 1542
معدل النشاط : 101
التقييم : 21
الدبـــابة :
الطـــائرة :
المروحية :




مُساهمةموضوع: رد: سؤال للاعضاء المصريين   الخميس 7 أغسطس 2008 - 13:52

بص يا ريس علشان انت حبيبي بس


خذ الطريقه دي مؤقتا لغايه ما اسال المرجع بتاع العائله في الطبخ ( خالتي ربنا يديها الصحه )

بس اعتقد ان الطريقه دي هي الاقرب الي التي احبها وعامه انا احبها سميكه وبها الكثير من الطماطم لتعطي لها طعم

الملوخية الخضراء
المقادير:
1- كيلو ملوخية
2- 2/1لحم
3- بصلصة-ملح –فلفل
4- كوب عصير طماطم
5- 2معلقة كبيرة سمن
6- 2معلقة كبيرة ناعمة
7- 10فصوص ثوم كبيرة
الطريقة:
1- تقطع اللحم وينقع لمدة4/1ساعة فى الماء
2- يوضع اناء على النار مملؤ الى نصفة بالماءويترك ليغلى
3- تنشل اللحممن الماء وتوضع فى اناء الماء المغلى ومعها بصلة مبشورةومستكة وملح ومعلقة سمن وتغطى وتترك حتى تنضج مع اضافة ماء اذا احتاج الامر
4- بعد اتام النضج تنشل اللحم من الشوربة
5- تنظف الملوخية وتقطفة وتتفرم
6- توضع الطماطم على الشوربة وتترك تغلى لمدة4/1 ساعة ثم تضاف الملوخية وتقلب حتى تتفكك وتغلى مع نزع الريم لمدة10دقائق
7- نعمل التقلية بدق الثوم والكسبرةناعما وتحمر فى السمن ثم توضع على الملوخية وتغطى بسرعة وبعد دقائق تقلب
8- تحمر اللحم فى السمن وتقدم ساخنة مع الملوخية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Fawzy

خبير استراتيجي
خبير استراتيجي



الـبلد :
العمر : 37
المهنة : الادارة
المزاج : Rothmans
التسجيل : 19/08/2007
عدد المساهمات : 1959
معدل النشاط : 518
التقييم : 48
الدبـــابة :
الطـــائرة :
المروحية :




مُساهمةموضوع: رد: سؤال للاعضاء المصريين   الخميس 7 أغسطس 2008 - 13:59

نصيحة مهمه اخ تاكيش ...............
بعد الخطوة دى .................
نعمل التقلية بدق الثوم والكسبرةناعما وتحمر فى السمن ثم توضع على الملوخية وتغطى بسرعة وبعد دقائق تقلب
لازم تشهق ...............
و جهز السرير قبل ما تاكل ملوخية عم حمادة وخد اجازة تانى يوم من الشغل .............


عدل سابقا من قبل m.fawzy في الخميس 7 أغسطس 2008 - 14:04 عدل 3 مرات
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
TAKICHI

مـــلازم
مـــلازم



الـبلد :
العمر : 40
المهنة : مدير تجاري في شركة خاصة
المزاج : حمل وديع
التسجيل : 20/08/2007
عدد المساهمات : 679
معدل النشاط : 51
التقييم : 2
الدبـــابة :
الطـــائرة :
المروحية :




مُساهمةموضوع: رد: سؤال للاعضاء المصريين   الخميس 7 أغسطس 2008 - 14:01



الف شكر لك يا حمادة يا ريس

انت حقيقة ريس في مجال الطبخ الشعبي

شكرا لك يا باشا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
TAKICHI

مـــلازم
مـــلازم



الـبلد :
العمر : 40
المهنة : مدير تجاري في شركة خاصة
المزاج : حمل وديع
التسجيل : 20/08/2007
عدد المساهمات : 679
معدل النشاط : 51
التقييم : 2
الدبـــابة :
الطـــائرة :
المروحية :




مُساهمةموضوع: رد: سؤال للاعضاء المصريين   الخميس 7 أغسطس 2008 - 14:04

m.fawzy كتب:
نصيحة مهمه اخ تاكيش ................
بعد الخطوة دى .................
نعمل التقلية بدق الثوم والكسبرةناعما وتحمر فى السمن ثم توضع على الملوخية وتغطى بسرعة وبعد دقائق تقلب
لازم تشهق ...............
و جهز السرير قبل ما تاكل ملوخية عم حمادة وخد اجازة تانى يوم من الشغل .............
هههههههههههههههههههههههههههههههه..........

شكرا لهده النصيحة اخ فوزي
انا كنت ساعملها وجبة عشاء لنهار اليوم 4 3
تحياتي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
X---XEGYX---X

عقـــيد
عقـــيد



الـبلد :
العمر : 32
المهنة : محلل نظم
المزاج : غبار ذرى منشطر
التسجيل : 30/12/2007
عدد المساهمات : 1280
معدل النشاط : 48
التقييم : 6
الدبـــابة :
الطـــائرة :
المروحية :




مُساهمةموضوع: رد: سؤال للاعضاء المصريين   الخميس 7 أغسطس 2008 - 14:06

@حماده كتب:
بص يا ريس علشان انت حبيبي بس


خذ الطريقه دي مؤقتا لغايه ما اسال المرجع بتاع العائله في الطبخ ( خالتي ربنا يديها الصحه )

بس اعتقد ان الطريقه دي هي الاقرب الي التي احبها وعامه انا احبها سميكه وبها الكثير من الطماطم لتعطي لها طعم

الملوخية الخضراء
المقادير:
1- كيلو ملوخية
2- 2/1لحم
3- بصلصة-ملح –فلفل
4- كوب عصير طماطم
5- 2معلقة كبيرة سمن
6- 2معلقة كبيرة ناعمة
7- 10فصوص ثوم كبيرة
الطريقة:
1- تقطع اللحم وينقع لمدة4/1ساعة فى الماء
2- يوضع اناء على النار مملؤ الى نصفة بالماءويترك ليغلى
3- تنشل اللحممن الماء وتوضع فى اناء الماء المغلى ومعها بصلة مبشورةومستكة وملح ومعلقة سمن وتغطى وتترك حتى تنضج مع اضافة ماء اذا احتاج الامر
4- بعد اتام النضج تنشل اللحم من الشوربة
5- تنظف الملوخية وتقطفة وتتفرم
6- توضع الطماطم على الشوربة وتترك تغلى لمدة4/1 ساعة ثم تضاف الملوخية وتقلب حتى تتفكك وتغلى مع نزع الريم لمدة10دقائق
7- نعمل التقلية بدق الثوم والكسبرةناعما وتحمر فى السمن ثم توضع على الملوخية وتغطى بسرعة وبعد دقائق تقلب
8- تحمر اللحم فى السمن وتقدم ساخنة مع الملوخية


دا كدا يبقى اسمه تسريب معلومات عسكرية استارتيجية خطيرة 19

بتدى للراجل سر تركيبة الاسلحة البيلوجية المصرية 12

جهز نفسك للمحاكمة فى المطبخ ههههههههههههههههه17
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
TAKICHI

مـــلازم
مـــلازم



الـبلد :
العمر : 40
المهنة : مدير تجاري في شركة خاصة
المزاج : حمل وديع
التسجيل : 20/08/2007
عدد المساهمات : 679
معدل النشاط : 51
التقييم : 2
الدبـــابة :
الطـــائرة :
المروحية :




مُساهمةموضوع: رد: سؤال للاعضاء المصريين   الخميس 7 أغسطس 2008 - 14:14

m.fawzy كتب:
لازم تشهق ...............
ليه ... فيها تركيب نووي 4
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
X---XEGYX---X

عقـــيد
عقـــيد



الـبلد :
العمر : 32
المهنة : محلل نظم
المزاج : غبار ذرى منشطر
التسجيل : 30/12/2007
عدد المساهمات : 1280
معدل النشاط : 48
التقييم : 6
الدبـــابة :
الطـــائرة :
المروحية :




مُساهمةموضوع: رد: سؤال للاعضاء المصريين   الخميس 7 أغسطس 2008 - 14:20

@TAKICHI كتب:
m.fawzy كتب:
لازم تشهق ...............
ليه ... فيها تركيب نووي 4


طبعا الملوخية دى الاسم الحركى للماء الثقيل 6
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
حماده

عمـــيد
عمـــيد



الـبلد :
العمر : 48
المهنة : مراقب قديم
التسجيل : 25/08/2007
عدد المساهمات : 1542
معدل النشاط : 101
التقييم : 21
الدبـــابة :
الطـــائرة :
المروحية :




مُساهمةموضوع: رد: سؤال للاعضاء المصريين   الخميس 7 أغسطس 2008 - 14:39

@TAKICHI كتب:


الف شكر لك يا حمادة يا ريس

انت حقيقة ريس في مجال الطبخ الشعبي

شكرا لك يا باشا



انت تامر يا معلم

وان شاء الله اتاكد لك من المعلومات دي

وخاصه حته الشهقه دي 19
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
عين النمر

مـــلازم
مـــلازم



الـبلد :
المهنة : طبيب
المزاج : وأعدوا لهم ما استطعتم من قوة
التسجيل : 19/06/2008
عدد المساهمات : 642
معدل النشاط : 67
التقييم : 4
الدبـــابة :
الطـــائرة :
المروحية :




مُساهمةموضوع: رد: سؤال للاعضاء المصريين   الخميس 7 أغسطس 2008 - 15:13

ههههههههههههههههههههههههه


لم اتمالك نفسي من الضحك وانا اقرأ الردود

انتم شباب 100 %


بمناسبة الملوخية

اليابان منذ عدة سنوات طورت نوع من الملوخية مهندس وراثيا لا يسبب النعاس بعد تناوله

والسبب ان الملوخية دي المشروب الاول عندهم

تقدر تقول كده الشاي بتاعهم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
TIGERSHARK

عمـــيد
عمـــيد



الـبلد :
العمر : 36
التسجيل : 04/01/2008
عدد المساهمات : 1629
معدل النشاط : 91
التقييم : 12
الدبـــابة :
الطـــائرة :
المروحية :




مُساهمةموضوع: رد: سؤال للاعضاء المصريين   الخميس 7 أغسطس 2008 - 15:49

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

أخ تاكيشى ربما لم تلاحظ هذا ولكنك حصلت على سر الأسرار المصريه من 7000 عام :sm2:

مجموعة نصائح بما إنها المرة الأولى:

لا تكثر من غلى الملوخيه بل تكفى دقيقتان فقط حتى لا يتغير طعمها ويصير مُرا(خبرة الغربه)

لا تحاول الإكثار من أكل الملوخيه أو محاولة شربها 128

إحضار زجاجة مياه غازيه حجم عائلى 88

ولا تنسى أن تكون مستعدا لتنام بعد 20 من العمليه الإنتحاريه

والملوخيه بالفعل ملكة المطبخ المصرى

وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الكلية الحربية

عريـــف أول
عريـــف أول



الـبلد :
العمر : 27
المزاج : متقلب احيانا ..
التسجيل : 24/01/2008
عدد المساهمات : 121
معدل النشاط : 11
التقييم : 0
الدبـــابة :
الطـــائرة :
المروحية :




مُساهمةموضوع: رد: سؤال للاعضاء المصريين   الخميس 7 أغسطس 2008 - 19:30

الحلقة الجاية هتكون على البامية 6
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
alla para

رقـــيب أول
رقـــيب أول



الـبلد :
العمر : 26
المهنة : طالب
المزاج : هنا تنتهي الحياة
التسجيل : 31/07/2008
عدد المساهمات : 333
معدل النشاط : 8
التقييم : 0
الدبـــابة :
الطـــائرة :
المروحية :




مُساهمةموضوع: رد: سؤال للاعضاء المصريين   الخميس 7 أغسطس 2008 - 19:41

معمولة بالحنة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
cabo

لـــواء
لـــواء



الـبلد :
التسجيل : 07/02/2008
عدد المساهمات : 2659
معدل النشاط : 1451
التقييم : 124
الدبـــابة :
الطـــائرة :
المروحية :




مُساهمةموضوع: رد: سؤال للاعضاء المصريين   الجمعة 8 أغسطس 2008 - 6:37

اوعى تحط فيها صابون
صابونها جواها
4 4
نصحة لو واراك شغل يومها لاتفكر فى اكلها
والاحسن اعملها يوم الجمعة بعد الصلاة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الامبراطور

مســـاعد أول
مســـاعد أول



الـبلد :
المزاج : زى الفل
التسجيل : 10/06/2008
عدد المساهمات : 561
معدل النشاط : 210
التقييم : 12
الدبـــابة :
الطـــائرة :
المروحية :




مُساهمةموضوع: رد: سؤال للاعضاء المصريين   الجمعة 8 أغسطس 2008 - 7:38

اة فعلا لازم تشهق ههههههههههههههههههههههههههههههههههه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
egyption sniper

نقـــيب
نقـــيب



الـبلد :
العمر : 31
المهنة : مبرمج ومحلل نظام
المزاج : كاى رجل مخابرات
التسجيل : 22/08/2007
عدد المساهمات : 850
معدل النشاط : 3
التقييم : 3
الدبـــابة :
الطـــائرة :
المروحية :




مُساهمةموضوع: رد: سؤال للاعضاء المصريين   الجمعة 8 أغسطس 2008 - 12:00



ياجماعه انتوا كدا جوعتونا بس الاحلى الملوخيه الصعيدى وووووووووووووشك






الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
(صقر)

رقـــيب
رقـــيب



الـبلد :
التسجيل : 23/09/2007
عدد المساهمات : 208
معدل النشاط : -2
التقييم : 0
الدبـــابة :
الطـــائرة :
المروحية :




مُساهمةموضوع: رد: سؤال للاعضاء المصريين   السبت 9 أغسطس 2008 - 16:24

سؤال بقى بدل انتو اساتذة فى المطبخ انا كل ما أجى اكل فول عند حد اجد الطعم والمكونات
غير ئلى كلت عنده قبل كدى والعجيبه انه بردوى بيطلع حلو محدش يعرف يدينى كام طريقه من دول
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
TAKICHI

مـــلازم
مـــلازم



الـبلد :
العمر : 40
المهنة : مدير تجاري في شركة خاصة
المزاج : حمل وديع
التسجيل : 20/08/2007
عدد المساهمات : 679
معدل النشاط : 51
التقييم : 2
الدبـــابة :
الطـــائرة :
المروحية :




مُساهمةموضوع: رد: سؤال للاعضاء المصريين   الإثنين 18 أغسطس 2008 - 13:22

شكرا لكل الاخوة الكرام الدين علقو على الموضوع و قدمو النصائح

طلب ثاني للاخوة المصريين : حد فيكم يقدر يعطينا وصلة تحميل للمسرحية الكوميدية "تخاريف" للممثل القدير محمد صبحي
تحياتي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
TIGERSHARK

عمـــيد
عمـــيد



الـبلد :
العمر : 36
التسجيل : 04/01/2008
عدد المساهمات : 1629
معدل النشاط : 91
التقييم : 12
الدبـــابة :
الطـــائرة :
المروحية :




مُساهمةموضوع: رد: سؤال للاعضاء المصريين   الإثنين 18 أغسطس 2008 - 18:16

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

إنت تأمر يا أستاذنا


رابط تحميل

http://www.amman-dj.com/vb/-t30899/index.html?s=cc273888b46002565051a02cbed19e4e&


مجموعه من المسرحيات مع طلبك


http://www.katkot.net/Masra7-download.html



وكمان الرابط ده



http://www.alnjom.com/montda/showthread.php?t=11433



تحياتى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
TAKICHI

مـــلازم
مـــلازم



الـبلد :
العمر : 40
المهنة : مدير تجاري في شركة خاصة
المزاج : حمل وديع
التسجيل : 20/08/2007
عدد المساهمات : 679
معدل النشاط : 51
التقييم : 2
الدبـــابة :
الطـــائرة :
المروحية :




مُساهمةموضوع: رد: سؤال للاعضاء المصريين   الإثنين 18 أغسطس 2008 - 19:15

@TIGERSHARK كتب:
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

إنت تأمر يا أستاذنا


رابط تحميل

http://www.amman-dj.com/vb/-t30899/index.html?s=cc273888b46002565051a02cbed19e4e&;


مجموعه من المسرحيات مع طلبك


http://www.katkot.net/Masra7-download.html



وكمان الرابط ده



http://www.alnjom.com/montda/showthread.php?t=11433



تحياتى
تشكر يا ريس
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
TIGERSHARK

عمـــيد
عمـــيد



الـبلد :
العمر : 36
التسجيل : 04/01/2008
عدد المساهمات : 1629
معدل النشاط : 91
التقييم : 12
الدبـــابة :
الطـــائرة :
المروحية :




مُساهمةموضوع: رد: سؤال للاعضاء المصريين   الثلاثاء 19 أغسطس 2008 - 0:07

@TAKICHI كتب:
@TIGERSHARK كتب:
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

إنت تأمر يا أستاذنا


رابط تحميل

http://www.amman-dj.com/vb/-t30899/index.html?s=cc273888b46002565051a02cbed19e4e&;


مجموعه من المسرحيات مع طلبك


http://www.katkot.net/Masra7-download.html



وكمان الرابط ده



http://www.alnjom.com/montda/showthread.php?t=11433



تحياتى
تشكر يا ريس






حاضرين يا أستاذنا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
رجل المستحيل

لـــواء
لـــواء



الـبلد :
المهنة : تاجر بسيط على قد حالي
المزاج : غاوي نكد
التسجيل : 11/03/2008
عدد المساهمات : 2502
معدل النشاط : 167
التقييم : 14
الدبـــابة :
الطـــائرة :
المروحية :




مُساهمةموضوع: رد: سؤال للاعضاء المصريين   الخميس 21 أغسطس 2008 - 12:20

بالهنى والشفى ياتاكيشي
وابقى قولنا ايه اتعمل فيك لما اكلت الملوخيه
وايه احساسك تاني يوم
هههههههههه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
bany_bony

لـــواء
لـــواء



الـبلد :
العمر : 41
المهنة : اخصائي برمجة الانظمة الخبيرة
المزاج : حاسم كالسيف
التسجيل : 03/01/2008
عدد المساهمات : 2665
معدل النشاط : 152
التقييم : 11
الدبـــابة :
الطـــائرة :
المروحية :




مُساهمةموضوع: رد: سؤال للاعضاء المصريين   الخميس 21 أغسطس 2008 - 12:45

انت وصلت للمولخية يا نكاشي

عليه العوض فيك

اول جرعة مجانية بعد كده حتمشي تشم جرجير
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 

سؤال للاعضاء المصريين

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 2انتقل الى الصفحة : 1, 2  الصفحة التالية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى الجيش العربي Arab Army Forum :: الأقســـام غير العسكريـــة :: تواصل الأعضاء-
التعليقات المنشورة لا تعبر عن رأي ادارة الموقع ولا نتحمل أي مسؤولية قانونية حيال ذلك ويتحمل كاتبها مسؤولية النشر

Powered by Arab Army. Copyright © 2015

شركاؤنا: روسيا ما وراء العناوين